Jeugdspelers

Vanaf 6 jaar kunnen kinderen via onze Golfschool Cromstrijen leren golfen. Voor beginners worden iedere zondag en voor gevorderden iedere vrijdagavond jeugdlessen door de Golfschool georganiseerd. De kinderen worden opgeleid met behulp van de door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) opgestelde golfbrevet stappen. Deze stappen lopen van Par, Birdie, Eagle tot Albatross naar Baanpermissie en uiteindelijk naar handicap 54 (voorheen GVB).

Wedstrijden

De Golfschool organiseert 1x per kwartaal een wedstrijd voor jeugdleden van de Golfschool. Enthousiaste ouders kunnen zowel fun als qualifying wedstrijden op de 9- en 18-holes baan organiseren in overleg met het bestuur. Wil je een overzicht van de wedstrijden die in voorgaande jaren zijn gespeeld kijk dan bij Wedstrijden. Wedstrijdverslagen, - uitslagen en foto's staan in het beveiligde jeugdledendeel.

Zodra handicap 54 is behaald, kunnen kinderen deelnemen aan de door de NGF georganiseerde Tour wedstrijden, aan de Top Golf Holland Tour, maar ook aan diverse Jeugd Opens op verschillende clubs. En als aan bepaalde handicapeisen wordt voldaan, kunnen ook internationale wedstrijden gespeeld worden, zelfs tot in Amerika,

• Competitie
  • Golfregels