Jeugdlessen

Onze golfschool biedt speciale jeugdlespakketten aan waarbij er gedurende het gehele jaar bijna wekelijks groepslessen worden gegeven. Het jaarprogramma is onderverdeeld in 4 blokken van 10 lessen. Ieder blok kent een andere invulling. Er zijn technieklessen, baanlessen, (fun)wedstrijden en er wordt een vaardigheidstest afgenomen. Een paar keer per jaar maken kinderen van verschillende scholen uit de omgeving kennis met golf. Het leuke van golf is dat kids uiteindelijk met hun vriendjes en vriendinnetjes, maar ook met de familie de baan in kunnen. Kinderen zijn altijd welkom voor een gratis proefles, zodat ze zelf kunnen ervaren hoe leuk golfen is.

• Standaard pakket  : 1 blok (ca. 3 maanden, 10 lessen) voor € 97,50.
  • Standaard+ pakket: 1 blok (ca. 3 maanden, 10 lessen inclusief speelrecht 9-holes baan) voor € 112,50.
    Beide pakketten zijn exclusief een bijdrage van € 10,-  voor iedere (fun)wedstrijd die eens per kwartaal gehouden wordt.

Kinderclinic / verjaardagsfeestje

Naast gewone lessen bieden we ook mooie pakketten voor een kinderclinic of verjaardagsfeestje. Ideaal om sportief en lekker buiten bezig te zijn. Door middel van het spel- en wedstrijdelement is dit gegarandeerd FUN voor kids!
Onze golfpro's beschikken over  speciale kortere en lichtere jeugd golfclubs, aangepast naar leeftijd en lengte.

Een compleet overzicht van alle lesmogelijkheden vind je onder Lesvormen & Tarieven.
Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons secretariaat. Wij informeren je graag verder.