Voordelen voor Golfschoolleden

Golfschool Cromstrijen heeft een golfschoollidmaatschap wat voor maximaal twee jaar kan worden aangegaan. In deze twee jaar wordt kennis gemaakt met de golfsport en voldoende ervaring opgedaan om als volwaardig golfer de baan in te kunnen gaan. Wat als er dan een einde komt aan het golfschoollidmaatschap? Er zijn vier mooie vervolgstappen gemaakt. Daarnaast blijven er georganiseerde groepslessen aangeboden zodat er regelmatig aan de techniek gewerkt kan worden in een gezellige groep!

Twilight lidmaatschappen

Wel volwaardig lid van Golfclub Cromstrijen echter minder tijd om overdag te kunnen spelen? Dan is het twilight lidmaatschap het beste alternatief!

Cadeau

Snelle beslissers die zich vóór oktober inschrijven voor kalenderjaar 2018 ontvangen twee vouchers voor de 18-holes baan waarmee u uw vrienden kunt uitnodigen of waar u natuurlijk zelf gebruik van kunt maken! De factuur en / of automatisch incasso vindt pas plaats in december en vanaf begin november kunt u al spelen op de 18-holes baan bij het 27-holes speelrechtlidmaatschap.

Inschrijfformulier Golfclub

Inschrijfformulier downloaden

*   9h 1ste maand € 149,75, 9h TW € 147,00 incl. NGF- en horecabijdrage
* 18h 1ste maand € 187,75 18h TW € 154,50 incl. NGF- en horecabijdrage
* 18h excl. 3 benodigde participaties á € 200,00 mits nog niet in het bezit
* Jaartarieven zijn excl. NGF- en horecabijdrage (resp. € 17,50 en € 75,00)
* Wanneer je na één jaar golfschool lidmaatschap al lid wil worden met 9- of 27 holes speelrecht is dat mogelijk. Er wordt dan 1 participatie op naam gezet.

* Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op 2017, nieuwe contributietarieven voor 2018 worden november ‘17 tijdens de Algemene Vergadering bepaald. Waarbij u rekening kunt houden met een maximale verhoging tussen 2% en 5%.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via info@golfclubcromstrijen.nl  of middels T. 0186  65 44 55