Golfschool PAR pakket

PAR pakket vanaf € 70,- p/maand*

• ​​24 uur groepslessen & onbeperkt gebruik oefenfaciliteiten
  • Onbeperkt spelen 9-holes baan en deelname aan georganiseerde wedstrijden
  • Twee participaties worden op naam gezet na aangaan golfclublidmaatschap
  • Vanaf handicap 54 NGF-registratie en werken aan lagere handicap
  • Betaling per maandelijkse incasso

Tarieven voor PAR pakket

• Start ieder kwartaal € 70,00 p/mnd voor minimaal 12 maanden, € 840,00 totaal.

Inschrijfformulier downloaden

• Beginners, 1ste jaar Bogey 2e jaar Par. (stopzetten voor 2e jaar mogelijk)
  • Gevorderden, minimal Hcp 54, 1ste en 2e jaar Par. (stopzetten voor 2e jaar mogelijk)
  • Beëindiging van het lidmaatschap is mogelijk voor 1 december van hetzelfde kalenderjaar
  • Lidmaatschappen worden voor een termijn van minimaal 12 maanden aangegaan. Het bedrag kan bij aanvang in zijn geheel worden overgemaakt of per maandelijkse incasso.
  • Twee participaties worden na twee jaar op naam gezet echter enkel indien na het maximaal tweejarig golfschoollidmaatschap een golfclublidmaatschap met 9- of 27 holes speelrecht wordt aangegaan.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de golfschool via golfschool@golfclubcromstrijen.nl  of bel 0186  65 44 55

Golfschool PAR pakket