Golfschool BOGEY pakket

BOGEY pakket vanaf € 70,- p/maand*

• ​​36 uur groepslessen & onbeperkt gebruik oefenfaciliteiten
  • Onbeperkt spelen 9-holes baan na baanpermissie
  • Deelname aan georganiseerde wedstrijden idem na baanpermissie
  • Twee participaties worden op naam gezet na aangaan golfclublidmaatschap
  • Betaling per maandelijkse incasso
  • Handicap 54 halen

BOGEY Jaar 1

36 uur groepslessen. Onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten en voorbereiding voor het regelexamen en de baanpermissie. Indien de baanpermissie is behaald mag er ook onbeperkt gespeeld worden op de 9 holes baan.

BOGEY Jaar 2 én PAR jaar 1

Het tweede jaar gaat over in het Par programma. 24 uur groepslessen, vrij gebruik van de oefenfaciliteiten en je mag onbeperkt zelf oefenen op de 9 holes baan. Echter wordt er meer accent gelegd op verbetering van het golfspel en het behalen van een handicap of het verbeteren van je handicap.

Tarieven voor BOGEY pakket

• Start per kwartaal € 70,00 p/mnd voor minimaal 12 maanden, € 840,00 totaal.

Inschrijfformulier downloaden

• Beginners, 1ste jaar Bogey 2e jaar Par. (stopzetten voor 2e jaar mogelijk)
  • Gevorderden, minimal Hcp 54, 1ste en 2e jaar Par. (stopzetten voor 2e jaar mogelijk)
  • Beëindiging van het lidmaatschap is mogelijk voor 1 december van hetzelfde kalenderjaar
  • Lidmaatschappen worden voor een termijn van minimaal 12 maanden aangegaan. Het bedrag kan bij aanvang in zijn geheel worden overgemaakt of per maandelijkse incasso.
  • Twee participaties worden na twee jaar op naam gezet echter alleen indien na het maximaal tweejarig golfschoollidmaatschap een golfclublidmaatschap met 9- of 27 holes speelrecht wordt aangegaan.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de golfschool via golfschool@golfclubcromstrijen.nl Je kunt ook bellen via Tel: 0186 – 654455

Golfschool BOGEY pakket