Baanles Cursus

Een nieuwe cursus vanuit Golfschool Cromstrijen!
Waarbij de "kunst" van het golfspel in het teken staat van de lessen. De bedoeling van golf is om met zo min mogelijk slagen te scoren, de cursus heeft als doel om een beter inzicht te krijgen in het golfspel en lagere scores te behalen.De cursus bestaat uit 4 x 2 uur golflessen op de golfbaan, waarbij je leert hoe je bal zo efficiënt mogelijk van de tee naar de hole krijgt.

Les 1

Uitleg op de golfbaan over strategiebepaling.
Bespreking op de hole, hoe kun je een hole het beste spelen.
Uiteindelijk proberen om de hole te spelen zoals besproken.

Les 2

Pre shot routine oefenen. Voor het behalen van een goede slag, is het belangrijk om een vaste routine te hanteren (zoals oplijnen, afstand, windrichting enz).

Les 3

Theorie uitleg op de golfbaan over verschillende liggingen van de bal en probleem slagen op de golfbaan en hoe je het probleem het beste kan oplossen.

Les 4

Strategiebepaling op de golfbaan op en rond de green. Bespreking op de hole en proberen hoe je een hole het beste rond en op de green kunt spelen.

Lesdata

In overleg

Lestarief

• € 140,- voor leden van Golfclub Cromstrijen (4 x 2 uur lessen)
  • € 20,- extra voor niet-leden (dagcontributie)
  • Min. 4 deelnemers - max. 6 deelnemers
Aanmelden via paulgreengolf@gmail.com  of telefonisch 06 125 158 99
Opgave kan ook bij de golfschool 0186- 654455 of via e-mail golfschool@golfclubcromstrijen.nl.