Beginners

"Play Golf, Have Fun"

Binnen de golfschool en onze vereniging staat sportief plezier voor iedereen voorop. Natuurlijk horen ook gezelligheid en lekker buiten bezig zijn bij de golfbeleving, evenals een smakelijk hapje of een lekker drankje in ons restaurant of op het prachtige terras. Golfen is bij uitstek een sport om samen met het gezin, met vrienden of met collega's te beoefenen. Maar je kunt ook prima alleen een rondje lopen. Even alle dagelijkse sores kwijt raken door je helemaal  te concentreren op een klein wit balletje.
Door het handicapsysteem kunnen golfers van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus met én tegen elkaar spelen. Daarmee is golf uniek en niet voor niets één van de meest beoefende sporten ter wereld.
En voor de zakenman of -vrouw: golf is goed tegen stress! Je kunt het op de tijd doen die jou het beste uitkomt, doordeweeks of in het weekend en dat het hele jaar door. Golf is bijzonder goed geschikt voor het versterken van zakelijke relaties en netwerken.

Golfschoollid

De golfschool is onderdeel van de Golfclub Cromstrijen. Als beginner kun je het beste eerst lid van onze golfschool worden. Je krijgt dan regelmatig groepsles met circa 5 tot 10 personen, zodat je met elkaar kunt leren, oefenen, spelen, lachen en sportief plezier beleven. Je kunt ongelimiteerd van alle oefenfaciliteiten gebruikmaken. Na het behalen van je baanpermissie mag je onbeperkt op de 9-holes baan spelen. Er zijn geregeld Golfschool wedstrijden waar je aan kunt meedoen en er zijn lessen over de golfregels en -etiquette. Onze golfpro's helpen je om baanpermissie en een handicap te halen. Aan het einde van je tweede jaar lidmaatschap kun je tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden lid worden van Golfclub Cromstrijen. Tegelijkertijd zal onze Introductiecommissie je alvast binnen de club en het verenigingsleven introduceren. Nadat je handicap 54 (het oude GVB) hebt behaald, kun je al aan een aantal gezelligheidswedstrijden van de club meedoen. Ook wanneer je alleen bent, is er geen reden om niet te gaan golfen. Wij zorgen ervoor dat je snel veel mensen leert kennen en we maken je wegwijs in de vereniging.

Geïnteresseerd in de golfschool? Klik dan hier voor de lidmaatschapsmogelijkheden van onze Golfschool. Een compleet overzicht van alle lesmogelijkheden vind je onder Golflessen & Clinics.
Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de golfschool . Wij informeren je graag verder.
    Beginners