Local Rules Golfclub Cromstrijen

Plaatsen

Vanaf 1 november tot en met 30 april mag de bal geplaatst worden op de fairway. Als er geplaatst mag worden, dan werkt het als volgt: Een bal die op de fairway ligt, mag zonder straf worden verplaatst of opgenomen en worden schoongemaakt. De speler moet de bal plaatsen binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De speler mag de bal eenmaal verplaatsen of plaatsen en nadat de bal is verplaatst of geplaatst is hij in het spel.

Qualifying

Wegens de testperiode rerouting en het sparen van teeboxen en greens, en het zo lang mogelijk blijven spelen op zomergreens is de baan vanaf de periode van 1 november non-qualifying.

Afstand bepalende apparatuur

Gebruik van afstand bepalende apparatuur tijdens qualifying wedstrijden is toegestaan

Buiten de baan

Aangegeven met witte palen