Hospitality

Regeling voor gasten

Golfclub Cromstrijen werkt samen met een aantal gerenommeerde clubs in Nederland. Dit heeft geresulteerd in een regeling waarbij gastvrijheid wordt verleend aan de leden van de volgende verenigingen: Gasten van bovenstaande clubs kunnen een dagkaart aanschaffen tegen het Introductietarief.
Op zon- en feestdagen vanaf 13:00 uur.

Reserveren niet mogelijk

Onze vereniging kent geen starttijden, de speelvolgorde wordt bepaald door binnekomst via een nummerstartsysteem en bij afwezigheid van de caddiemaster een ballenspiraal. Indien u iets eerder komt dan de gewenste speeltijd, koffie / lunch nuttigt of gebruik maakt van de oefenfaciliteiten kunt u daarna rond de gewenste speeltijd afslaan. Bloktijden voor clubwedstrijden, NGF- wedstrijden, bedrijfsdagen etc staan gereserveerd, om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om de baankalender te raadplegen.