Hospitality

Regeling voor gasten

Golfclub Cromstrijen werkt samen met een aantal gerenommeerde clubs in Nederland. Dit heeft geresulteerd in een regeling waarbij gastvrijheid wordt verleend aan de leden van de volgende verenigingen: Gasten van bovenstaande clubs kunnen een dagkaart aanschaffen tegen het hospitalitytarief. Op zon- en feestdagen vanaf 13:00 uur.

Reserveren niet mogelijk

Onze vereniging maakt geen gebruik van starttijden (uitzondering groepen), de speelvolgorde is op basis van binnekomst na aanmelding bij de digitale ballenspiraal. Indien u iets eerder komt dan de gewenste speeltijd, kunt u gebruik maken van het restaurant en alle oefenfaciliteiten. Daarna kunt u rond de gewenste speeltijd afslaan. Bloktijden voor clubwedstrijden, NGF- wedstrijden, bedrijfsdagen etc staan gereserveerd, om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om de baankalender te raadplegen.