Gastspelers

Welkom

Gastspelers zijn van harte welkom om de uitdaging aan te gaan op de Championship Course en op de mooie Compact Course. U kunt geen starttijd te reserveren, wij werken met een digitale ballenspiraal. Na aanmelding bij de receptie krijgt u een flightnummer mee. Het kan echter zijn dat de baan is gesloten of dat er een wedstrijd wordt gehouden, controleert u voor bezoek de baankalender  om teleurstellingen te voorkomen.  Via de receptie is het mogelijk om een handicart te reserveren.

Zon- en feestdagen

Op zon-en feestdagen kunnen gasten starten vanaf 13:00 uur.  Arriveert u eerder, dan kunt u inslaan op de driving range, putten of van een luch genieten in het restaurant.

Toegang buiten openingstijden van de receptie

Indien de receptie is gesloten kunt u in het clubhuis terecht om uw dagcontributiekaart af te rekenen. Voordat u de baan ingaat, dient u uw dagcontributiekaart aan uw golftas te bevestigen.