Gastspelers

Welkom

Gastspelers zijn van harte welkom om de uitdaging aan te gaan op de Championship Course en op de mooie Compact Course. U hoeft geen starttijd te reserveren, wij werken met een nummer startsysteem  en ballenspiraal bij afwezigheid van de caddiemaster. Het kan echter zijn dat de baan is gesloten of dat er een wedstrijd wordt gehouden. In de baanbezetting kunt u zien wanneer er vrij kan worden gespeeld. Om er zeker van te zijn dat u kunt starten, is het verstandig om de baanbezetting te bekijken. Via de receptie is het mogelijk om een handicart te reserveren.

Zon- en feestdagen

Op zon-en feestdagen kunnen gasten starten vanaf 13:00 uur.  Arriveert u eerder, dan kunt u inslaan op de driving range, putten of van een luch genieten in het restaurant.

Toegang buiten openingstijden van de receptie

Indien de receptie is gesloten kunt u in het clubhuis terecht om uw dagcontributiekaart af te rekenen. Voordat u de baan ingaat, dient u uw dagcontributiekaart aan uw golftas te bevestigen.