Lions Golfdag

BENEFIETGOLFDAG T.B.V.  “SUPPORT CASPER”.

Op vrijdag 24 augustus a.s. organiseren de Lionsclubs Hoeksche Waard, Schiedam, IJsselmonde en Zevenbergen hun jaarlijkse gezamenlijke golftoernooi voor het goede doel wederom op de 18-holes golfbaan van de Golfclub Cromstrijen.  Dit jaar gaat de opbrengst naar de “Stichting Overleven met Alvleesklierkanker”, die met de campagne “Support Casper”  geld bijeenbrengt voor wetenschappelijk onderzoek om deze dodelijke ziekte een halt toe te roepen. Hiervoor zijn vele miljoenen nodig en de stichting is daarbij grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring. Voor meer informatie kunt U de website www.supportcasper.nl bezoeken. Uit maatschappelijke betrokkenheid wordt die dag de golfbaan door de club welwillend ter beschikking gesteld teneinde een zo hoog mogelijke opbrengst voor het goede doel te kunnen realiseren.

4 Flights beschikbaar

Op dit moment zijn er echter nog vier(4) flights beschikbaar om het maximale aantal van 32 flights te bereiken. Als golfdagcommissie zouden wij ook graag deze laatste 4 flights willen verkopen. De start is middels een shotgun om 12.30 uur, er wordt gespeeld in vierballen, de spelvorm is Texas Scramble, de baanbar is geopend en na afloop van de wedstrijd is er een borrel en een buffet na. De kosten voor deze complete golfdag bedragen € 600,-- per flight, dus € 150,-- per persoon.

Heeft U op 24 augustus a.s. de gelegenheid om aan een goede doelen wedstrijd deel te nemen dan kunt U zich wenden,  voor nadere informatie en/of aanmelding,  tot één van de volgende lionsgolfdagcommisieleden die tevens ook lid zijn van de GC Cromstrijen;

Wim Breugem, wbreugem@xs4all.nl
Alfred Kool, alfred@koolcc.nl