GolfAvond4Daagse

Reglement Cromstrijen GOLFAVOND4DAAGSE

7-10 augustus 2018

De Cromstrijen GOLFAVOND4DAAGSE wordt gehouden van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 augustus 2018 en wordt vermeld in de wedstrijdkalender van de Golfclub Cromstrijen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld van € 25,-- voor de GOLFAVOND4DAAGSE is inclusief een dagschotel op de slotdag. Het bedrag moet contant voldaan worden aan de wedstrijdtafel vóór aanvang van de 1ste te spelen ronde op dinsdag of woensdag.

Inschrijven

Men kan zich alléén inschrijven voor minimaal 3 van de 4 avonden. Eén speelavond mag vervallen, dat betekent dat men óf op dinsdag start óf op woensdag. De GOLFAVOND4DAAGSE staat open voor leden van de 9 holesbaan (zonder greenfee voor het spelen van 9 holes op de 18 holesbaan) en leden van de 18 holesbaan met handicap 0-54. Maximaal aantal deelnemers(m/v) is 54.
Inschrijven via de kiosk in de hal of via internet. Starttijd dagelijks vanaf 16.00 uur. Indeling van de te spelen ronde geschiedt bij aanmelding bij de wedstrijdtafel en staat dus niet vooraf op internet.
Als u zich inschrijft, betekent dat tevens, dat u akkoord gaat met het wedstrijdreglement.

Wedstrijd

Iedere avond worden 9 holes gespeeld:
  • dinsdag holes 1 t/m 9 op de 18HB
  • woensdag holes 1 t/m 9 op de 9HB
  • donderdag holes 10 t/m 18 op de 18HB en
  • vrijdag holes 1 t/m 9 op de 9HB.
Het is mogelijk om 18 holes te spelen, maar alleen de hiervoor genoemde 9 holes tellen voor het klassement. Er wordt individueel Stableford gespeeld, de dagscores worden opgeteld voor het eindklassement. De 3 beste scores van de 4 tellen mee voor het eindklassement. Per dag is er een nummer 1, 2 en 3. Bij een gelijke Stableford stand gelden hier de regels voor een Stableford-wedstrijd, d.w.z. bij gelijke stand laatste 9-6-3-1 en daarna de laagste exact handicap. Deze prijzen worden op de slotavond uitgereikt. Op de laatste speeldag is er tevens een prijs voor de longest drive D/H en voor de neary D/H.

Bij een gelijke stand na 3 dagscores (eindklassement) wint degene met de laagste exact handicap.Uiteindelijk is er zowel bij de heren als bij de dames een winnaar van de GOLFAVOND4DAAGSE.
Na de laatste ronde worden de winnaar en winnares van het eindklassement, tijdens de gezamenlijke afsluiting bekend gemaakt. Alle deelnemers (m/v), die 3 avonden succesvol meegedaan hebben krijgen een herinneringsmedaille. Er wordt onder elke weersomstandigheid gespeeld, tenzij de baan gesloten is. De deelnemers (m/v) zijn zelf verplicht om te informeren of de baan gesloten is.
No show betekent dat de deelnemer (m/v) is uitgesloten voor het winnen van de GOLFAVOND4DAAGSE en tevens dat het inschrijfgeld alsnog verschuldigd is. Daarnaast wordt hij/zij uitgesloten van deelname aan de GOLFAVOND4DAAGSE van het jaar daarna.

De wedstrijdleiding