Eindeseizoenwedstrijd

EINDESEIZOENWEDSTRIJD  ZATERDAG 15 SEPTEMBER!

Doe je mee met de eindeseizoenwedstrijd? Na het geweldige country- en western feest dit voorjaar organiseren de wedstrijdcommissie en de introductiecommissie samen, iets eerder dan gebruikelijk in verband met een volle wedstrijd kalender, ook dit jaar deze wedstrijd. Deze keer met het maritieme thema ‘Loveboat’. We verlengen de mooie zomer nog even, komen in sferen van grote schepen, rubberbootjes, piraten, verre havens en zon, zee en strand en binden de strijd aan met elkaar in teams van vier. De groepen kun je zelf samenstellen (max. gezamenlijke handicap 180), maar je kunt je ook individueel opgeven en deelnemen aan een verrassend gezellig team. Na de wedstrijd word je ontvangen in het clubhuis voor de borrel en het aansluitende walking (captains)dinner en speelt een geweldige pianist, net als bij een cruise over een spiegelgladde oceaan, de sterren van de hemel!

• Datum: zaterdag 15 september
  • Start shotgun: 13:00 uur
  • Wedstrijdvorm: Texas Scramble
  • Kosten: €27,50 wedstrijd, diner en muziek
Deelname open voor alle leden van de club en leden van de golfschool mits in het bezit van een handicap. Kosten: € 27,50 voor deelname aan de wedstrijd inclusief het diner en de muziek, spelen = eten.
Kleding: aan het thema aangepaste kleding is natuurlijk leuk, maar hoeft niet.
Baanbar: uiteraard open!
Niet spelende partners: welkom tegen hetzelfde tarief.

Je doet toch ook mee?

Wij organiseren deze wedstrijd voor jullie allemaal! Dus zoek je matrozenpak op, verkleed je als piraat of trek gewoon je streepjes T-shirt aan en schrijf je in via Proware.