Dorisbokaal

Op dinsdag 18 september wordt op golfclub Cromstrijen door de damescommissie de jaarlijkse wedstrijd om de Dorisbokaal gespeeld. Elk jaar is dit ten behoeve van een goed doel. Dit jaar gaan de opbrengsten naar het Odensehuis in Oud-Beijerland.

Odensehuis

Het Odensehuis is een laagdrempelige informatie- en ontmoetingsplaats voor mensen met geheugenverlies en beginnende dementie, (hun) partners, kinderen en kleinkinderen, professionals en buurtgenoten.  Bezoekers voelen zich thuis en kunnen elke dag komen en gaan wanneer zij willen. Zij ontmoeten anderen in een vergelijkbare situatie, er is een ongedwongen sfeer en openheid om met elkaar over hun ervaringen en vele andere zaken te praten. Daarnaast wordt er met elkaar gezorgd voor een zinvolle invulling van de dag. Voor meer informatie klikt u hier.

18 september

Op de wedstrijddag zullen er producten gemaakt in het Odensehuis verkocht of geveild worden. Tevens kan gebruik gemaakt worden van een sportmassage, waarvan de opbrengst ook naar het Odensehuis gaat. Voor informatie en aanmelden voor de sportmassage klikt u hier. We hopen op een grote deelname aan deze dag!