content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
03 maart 2018

Zonnepanelen op Golfclub Cromstrijen!

De GEO commissie onder leiding van Rob den Hartog en Harry van der Sluis heeft zich de afgelopen maanden hard gemaakt voor het realiseren van zonnepanelen op ons complex. Op 6 februari is de opdracht voor de plaatsing van 176 zonnepanelen getekend door de GEO Commissie, Golfclub Cromstrijen en Klimaatgarant Solar. De panelen hebben een vermogen van 51.000 kWh per jaar.  Grofweg een besparing aan Co2 uitstoot van 30.000 kg/jaar; onze groene voetprint!

Met de besparing van 51.000 kWh op jaarbasis levert het de club € 9.000,- per jaar op aan verminderde afname van het net en toegezegde subsidie (SDE+). Medio april zal het project worden afgerond en in werking worden gesteld. Als Golfclub zijn wij trots dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan extra verduurzaming van ons mooie complex!

v.l.n.r. Penningmeester Ron van Emmerik en Bestuurslid Hans Graafland

Bart Wansink, Klimaatgarant Solar

v.l.n.r.  Bart Wansink, Rob den Hartog, Harry van der Sluis, Hans Graafland

Zonnepanelen op Golfclub Cromstrijen!