content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
14 april 2018

Seizoen opening wedstrijd

WILD WILD WEST….

Seizoen opening wedstrijd is voor alle leden van de vereniging en van de golfschool die in het bezit zijn van handicap 54 of lager! De shotgun start om 13:00 u, spelvorm is Texas Scramble en je kunt je opgeven als team van vier (max. hcp p/team 180), een damesteam, een herenteam of je speelt mixed. Je kunt ook het avontuur aangaan en nieuwe mensen leren kennen!
Het thema is het wilde westen, dus kom als cowboy, indiaan, bison, coyote of trek je mooie cancan jurk aan. Wij zorgen voor vuurwater en corona’s, voor heerlijke happen in de baanbar en voor een spetterend feest met live music onmiddellijk nadat we uit de baan komen met een walking dinner verzorgd door Marcel en Marijke.

VOOR IEDEREEN 

Waterpistolen zijn buiten toegestaan, binnen vind je warme gezelligheid en waan je je in een saloon uit vervlogen tijden.
Wat dacht je van een line dance demonstratie of een country optreden van enkele bestuursleden? Of probeer extra punten te scoren met hoefijzerwerpen! Wij organiseren deze happening voor jou en dat alles voor een inschrijfgeld van €27,50 (niet spelende partners welkom tegen hetzelfde tarief).

TIP

Juist als je nog geen wedstrijdervaring hebt of nog niet eerder op de 18-holes baan hebt gespeeld moedigen we je vooral aan om mee te doen. Het golfspel wordt er veel leuker op en je ontdekt het teamverband in je flight!

DOE MEE EN GEEF JE OP

Nog steeds geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bedenk wel: meespelen = mee eten. Wij rekenen op je!

Wedstrijdcommissie &  Introductiecommissie
klik op de afbeelding voor groot formaat

  
Seizoen opening wedstrijd