content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
04 januari 2019

Regelavonden nieuwe golfregels 2019

Per  1 januari 2019 zijn de regels drastisch veranderd.
Sinds 1744 zijn er slechts 2 grote veranderingen geweest t.w. in 1934 en in 1984, doch de huidige veranderingen overtreffen deze eerdere regel-aanpassingen. Om u goed voor te bereiden op het nieuwe golfseizoen organiseert de H&RC een aantal regelavonden, waarop alle belangrijke regelveranderingen worden uitgelegd.
  • Alle regelavonden beginnen om 19:30 in het clubhuis.
  • Maximaal 60 leden kunnen een avond bijwonen.

Voorlopig zijn de regelavonden op de volgende data:

• Donderdag 28 februari
  • Dinsdag 5 maart
  • Donderdag 7 maart
  • Dinsdag 12 maart
Zijn er meer avonden nodig, dan zullen deze avonden op de dinsdagen en donderdagen na 7 maart georganiseerd worden. Dit zal duidelijk vooraf aangekondigd worden.

Hoe kunt u deelnemen

Op bovengenoemde dagen staan in het nieuwe wedstrijdprogramma op de website wedstrijden vermeld, dit zijn de Regelavonden waarop u kunt inschrijven. U schrijft in, door uw deelname aan zo'n regelavond via inschrijving voor de wedstrijd van de gewenste datum kenbaar te maken. Als u vóór u op de knop “inschrijven” drukt de “deelnemerlijst” aanklikt, kunt u het aantal vrije plaatsen voor die avond raadplegen.

m.vr.gr.
Handicap & Regel Commissie Golfclub Cromstrijen.

Regelavonden nieuwe golfregels 2019