content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
05-04-2018

Regelavond 5 april 2018

Op donderdag 5 april 2018 om 19:00 uur vindt de eerstvolgende regelavond plaats, speciaal bedoeld voor beginnende golfers die hun regelexamen willen halen. Dat behalen van het regelexamen is weer nodig om een handicap te kunnen bemachtigen.

Docenten zijn Niels von Hombracht en Fernand Schul. Zij voeren je in een avond langs de meest belangrijke etiquette- en golfregels. Aanvang 19:00. Plaats: clubhuis van de golfvereniging.

Je kunt je nu opgeven voor de regelavond bij de golfschool. Aan het bijwonen van de regelavond zijn geen kosten verbonden. De docenten verzoeken je het kleine regelboekje aan te schaffen bij het secretariaat en mee te nemen.

Regelavond 5 april 2018