content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
21 april 2018

OPEN DAG 21 APRIL

Inschrijven voor de Open Dag klik hier.

Kom gratis kennismaken met Golf!

Op 21 april dagen we je uit op het groene gras! Ontdek Golfclub Cromstrijen, doe mee met het kennismakingsprogramma voor beginnende golfers of speel samen met andere bezoekers en een clublid 9-holes op de 18-holes baan (vereist Hcp 54). Voor beide onderdelen dien je je aan te melden.

Programma & Aanmelden

Onder begeleiding van onze Golfpro´s aan de slag met putten, chippen, je eerste holes lopen en afslaan op de driving range. De beste deelnemers strijden om een gratis nieuwe BMW X3 voor één weekend! Het programma is ingedeeld in drie verschillende groepen, waarvan de laatste mogelijkheid pas kan worden ingedeeld als de eerste twee groepen vol zijn. In het onderstaande inschrijfformulier kunt u twee voorkeuren aangeven!
  • 10:00 - 13:30 uur
  • 12:00 - 15:30 uur
  • 14:00 - 17:30 uur
Golfers met een Hcp of GVB die graag 9-holes op de 18-holes baan willen spelen dienen zich ook aan te melden waarbij een gewenste starttijd kan worden doorgeven. Na aanmelding ontvangt u de definitieve starttijd.

Win een nieuwe BMW X3 voor één weekend!

Slaag je erin om tijdens de open dag een hole in 1 te putten dan stelt BMW dealer Jer. de Fonkert de nieuwe BMW X3 voor één geheel weekend ter beschikking!* Jer. de Fonkert laat de mooiste BMW modellen zien op Golfclub Cromstrijen. Zelfs rijden in de volledige elektrische BMW I3 is mogelijk op de Open Dag.

Golfen en geweldig rijden;

Golfclub Cromstrijen en BMW maken het mogelijk!

* Deze winactie kan maximaal één deelnemer aan de Open Dag winnen.
OPEN DAG 21 APRIL