content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
24 maart 2018

Nieuwe leden middag!

UITNODIGING NIEUWE LEDENMIDDAG!


Beste golfer,
De Introductiecommissie organiseert op zaterdag 24 maart aanstaande weer een sportieve, gezellige en informatieve middag voor de mensen die nog niet zo lang lid zijn van de golfschool en/of de golfvereniging.
Die middag speel je op de 9 holes baan een fun rondje samen met andere ‘nieuwe’ mensen en met bestuurs- dan wel commissieleden. Daarna ontvangen we je graag voor een borrel en een praatje in het clubhuis.

Jij bent een van deze nieuwe leden……. Doe je gezellig mee?

Ook de oud GS leden die per 1 januari zijn overgegaan van de GS naar de vereniging zijn van harte welkom: je bent immers een nieuw lid van de vereniging ! En je vindt het vast leuk om andere oude GS leden weer te zien.
Alle andere nieuwe leden: praat deze middag eens met een oud GS lid. Hoe is het hen vergaan na een tijdje lid van de GS te zijn geweest?

Programma:

Vanaf 13:00 ontvangst, graag melden bij de wedstrijdtafel.
14:00 – 16:00: Texas scramble op de 9 holes baan.
16:00 – 17:30: borrel en praatjes van bestuur/commissies/Golfschool.

Aanmelden

kun je doen via de onze website www.golfclubcromstrijen.nl . Je gaat naar “inloggen leden”, via je emailadres en je eigen wachtwoord kun je inloggen. Vervolgens klik je op wedstrijden & handicap, je komt in de Proware omgeving terecht. Selecteer  “wedstrijden” en ga naar de juiste maand en datum van de wedstrijd. Voilà……...je kunt inschrijven!
 
Mochten GS leden nog niet weten hoe dit gaat, neem dan even contact op met het secretariaat / golfschool en dan helpen we mee om in te loggen zodat je dit in de toekomst ook kunt doen. We reken op een mooie opkomst !

Deze persoonlijke uitnodiging is ook naar alle nieuwe leden gestuurd; deze middag wordt alleen voor jou georganiseerd!

Nieuwe leden middag!