content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
11 april 2018

Nieuw! CLUBTRAINING

Eagle, Albatros, Kings & Queens

Golfclub Cromstrijen presenteert drie verschillende club trainingen die je de mogelijkheid geven om meer uit het golfspel te halen en daardoor meer plezier en resultaat te beleven. Het moderne trainingsprogramma wordt op jouw niveau aangepast. Minder missers en je gaat beter en constanter spelen.
Het trainen in een groep en het onderscheidende lesprogramma staan absoluut garant voor veel plezier, gezelligheid, verbetering en kwaliteit van het golfspel!
Dit is een training voor iedereen die golf leuk vindt,  ongeacht niveau of leeftijd. En trainen in een kleine groep geeft gezelligheid en teamgeest. Het programma wordt omlijst door een aantal golfgerelateerde evenementen.

In deze trainingen speciale aandacht voor:

• Goed balcontact voor constante afstanden en kort spel
  • Voorbereiding van de slag
  • Tactische benadering van de hole
  • Eigen fouten herkennen en snel verhelpen
  • Concentreren en ontspannen, plezier en genieten
  • Voorbereiding, eten en drinken, blessures voorkomen
  • Gezellig, Sportief en met veel plezier spelen
  • Materiaal aangepast aan niveau, ambities, fysiek en leeftijd

Lessen

De lessen worden gegeven in twee blokken, overdagen in de avond, op weekdagen en in het weekend.
Blok 1:  9 lessen, incl. 2 uur baantrainingvan half April tot half Juli
Blok 2:  9 lessen, incl. 2 uur baantrainingvan half September tot eind November

€ 125,00 p.p. per blok, 5 - 8 personen
€ 225,00 p.p. voor twee blokken, 5 - 8 personen
€ 135,00 p.p. per blok zelf samengestelde groep, 5 - 8 personen

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de clubtraining onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Of neem contact op met de golfschool via  0186 – 654455 of  golfschool@golfclubcromstrijen.nl

Het clubtrainingsprogramma is een initiatief van Golfclub Cromstrijen in samenwerking met de NGF en Golfschool Cromstrijen.

klik op de foto om te vergroten
Nieuw! CLUBTRAINING