content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
04 juli 2018

Molendijk afgesloten

13-7-2018 t/m 16-7-2018 Molendijk afgesloten, het is mogelijk om de golfclub te bereiken via de parralelweg onder de Molendijk.
Vanaf de A29 richting Bergen op Zoom, afslag Numansdorp, tegenover de Intratuin rechtsaf, volg de parralelweg.
Vanaf de A29 richting Barendrecht, parralelweg op de haringvlietbrug, kruising molendijk oversteken, rechtsaf volg de parralelweg onder de Molendijk.

16-7-2018 t/m 20-7-2018 Molendijk afgesloten, het is mogelijk om de golfclub te bereiken via het centrum van Numandsorp
Vanaf de A29 richting Bergen op Zoom, afslag Numansdorp, volg het centrum en de omleidingsborden. Veerweg bereikbaar.

Molendijk afgesloten