content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
02 juli 2018

Enthousiaste Marshals gezocht!

// ENTHOUSIASTE MARSHALS GEZOCHT //

De marshals zetten zich in om het golfplezier van alle gebruikers te bevorderen. De marshal zorgt voor een gastvrije ontvangst kan BHV verlenen* en mag corrigerend optreden indien de situatie dit nodig maakt. Dit betekent dat de marshal let op naleving van het baanreglement en de etiquetteregels met betrekking tot het gebruik van de baan. Zij zijn herkenbaar aan hun marshalbadge en rijden in een marshalcar.

• Zorgen voor een gastvrije ontvangst van leden en gasten
  • Gasten en groepen wegwijs maken binnen het clubgebouw en de oefenfaciliteiten
  • Ondersteunen van receptie met het starten op Hole 10 door leden en gasten
  • Handhaven van de veiligheid van spelers en toeschouwers op en rond de baan
  • Toezien op naleving van baanreglement en golfetiquette
  • Toezien op het speeltempo in de baan en eventueel flights splitsen of door laten zwaaien
  • Controle van dagcontributiekaarten en tassenlabels van speelgerechtigde leden
  • Controle op de driving range en oefenfaciliteiten
  • Assistentie bieden bij ongevallen of onwel worden van spelers (112 bellen)
  • Eén keer per maand een marshaldienst draaien
* BHV cursus wordt verzorgd vanuit de club

Lijkt u het leuk om zich in te zetten als Marshal? Stuurt u dan een berichtje aan info@golfclubcromstrijen.nl of loop langs bij de receptie.

Enthousiaste Marshals gezocht!